contact

Hear hear! Licello ziet je graag op WielerPassie Festival op 11, 12 en 13 november. WielerPassie hét festival voor de wielersport. Een in- en outdoorfestival met Licello en andere fietsmerken, een toertocht én de Grote Prijs van Brabant, een veldrit met nationale en internationale toppers.

Van 11 t/m 13 november aanstaande staat Autotron Rosmalen in het teken van de wielersport, waarbij kijken, doen en beleven de belangrijkste ingrediënten zijn. WielerPassie 2016 is een sprankelend in- en outdoor festival dat bruist van de activiteiten waar je vooral ook zelf aan kan meedoen.

Van het maken van testritten tot fietsmetingen. Van krachttraining tot het volgen van workshops en van lekker en gezond eten bij de ‘foodtrucks’ tot debatteren in het Wielercafé. Daarnaast presenteren leveranciers er hun nieuwste aanbod. Op WielerPassie maak je kennis met het complete spectrum van de wielersport; van wielrennen, tot veldrijden, van BMX tot MTB en van tracking tot sportieve e-bikes. En natuurlijk kleding, training, fietsvakanties en voeding.

WielerPassie is de ontmoetingsplaats voor profrenners, wielerliefhebbers en wielerfans. Kom jij ook?

Categories:

Tags:

Comments are closed

× Stuur me een WhatsApp-bericht!