Design fiets

Het belangrijkste aan een fiets is natuurlijk dat hij goed functioneert. Toch is het wel zo leuk als hij er ook mooi uitziet. Ik help jou hier graag bij! Iedereen heeft immers een andere smaak en vindt iets anders mooi. Dit geldt ook voor fietsen. De ene vind dit mooier en de ander dat. Om mensen zo blij mogelijk te maken met hun fiets is het bij mij mogelijk om jouw eigen mountainbike frameset te ontwerpen. Bij ons kun je dus jouw eigen custom design fiets ontwerpen. Hoe gaaf is het om het beeld in jouw hoofd van wat jij als mooiste fiets ziet werkelijkheid te kunnen maken. Er is bij mij heel veel mogelijk en ik kijk vooral naar wat jij nu wilt.

Een fiets die echt bij jou past

Rondfietsen op een fiets die niet echt bij je past kan toch leiden tot een minder leuke ervaring. Het plaatje is dan gewoon nog niet compleet en dat is jammer, omdat het namelijk wel mogelijk is. Ga er maar eens rustig voor zitten en denk na hoe jouw droomfiets eruit zou zien. Misschien bestaat het uiterlijk wel helemaal niet wat jij voor je ziet. Dit is hoogstwaarschijnlijk het geval, omdat jouw gedachtes vaak uniek zijn. Maak jouw fiets echt helemaal voor jou en design nu jouw eigen fiets. Hoe leuk is het als mensen vragen waar je die coole fiets vandaan hebt en dat je dan kan zeggen dat je die zelf hebt ontworpen? Wacht dus zeker niet langer als je al een tof idee hebt en neem meteen contact met mij op. Dit kun je doen door mij te mailen via Marcel@licello.nl. Ook kan je mij bellen of appen via 0612123816. Ik hoop snel wat van je te horen, zodat wij binnenkort jouw ideeën kunnen bespreken. Om uiteindelijk jouw droomfiets werkelijk te laten worden.

Maak jouw eigen design fiets

Jouw eigen design fiets maken is natuurlijk iets heel vets! Toch kan het zijn dat je misschien niet precies weet wat je nu wilt. Is dit het geval? Geen paniek! Ik denk graag met je mee. We kunnen samen gaan zitten om te kijken naar jouw wensen en misschien wat ideeën van buitenaf. Zo kunnen we nog steeds de perfecte fiets voor jou samenstellen zonder dat je nu misschien weet hoe die eruit gaat zien. Wil jij samen met mij dit avontuur aangaan? Neem dan snel contact met mij op en wie weet hebben wij binnenkort samen jouw droomfiets voor ons staan.

Design fiets
Design fiets
× Stuur me een WhatsApp-bericht!