Ready to design your own gravel bike?

Single tracks, landweggetjes, grind, geplette schelpen, kasseien of asfalt. Dutch Gravel is populairder dan ooit! Gewoon alles is mogelijk op een graveleur. Door de uitdagende combi van techniek, uithoudingsvermogen en snelheid. Rijden op je eigen ontworpen gravel bike is helemaal next level. Licello helpt je die droom te verwezenlijken. Ben jij klaar om je eigen gravel bike te ontwerpen?

Onze gravel framesets

De Uitblinker is Licello’s aluminium gravel frameset. Modern aluminium weegt tegenwoordig niet meer zoveel. Onze Uitblinker behaald zeer hoge scores, betreft zijn stuurvaardigheid en de nodige comfortwaarden. Dit dankzei de modernste hydroform technieken.

Vanaf €999,- kun je je eigen design ontwerpen.

Vedette AVT+

Licello’s Vedette AVT+ is Licello’s carbon. gravel frameset. De Vedette AVT+ is Licello’s hoogwaardige allrounder. Een ware avonturier, lichtgewicht opgebouwd met geavanceerde carbon allroad geometrie. AVT+ staat voor: lange, zware allroad ritten maken. Alles onder controle en altijd minder vermoeid.

Vanaf €1699,- kun je je eigen design ontwerpen. Op aanvraag leverbaar/ dit in verband met lange levertijden.

Steely

De Steely is zoals de naam al zegt een allroad frameset geheel van staal. Een stalen frameset is duurzaam en uitermate sterk. Je merkt tijdens het rijden minder van oneffenheden in de weg, welke weg dan ook. Veel oldschool comfoor in een nieuw jasje.

Vanaf €1299,- kun je je eigen design ontwerpen. Op aanvraag leverbaar/ dit in verband met lange levertijden.

Meer informatie over het ontwerpen van je gravel bike?

Neem contact op via onderstaand contactformulier of neem rechtstreeks met Marcel contact op.

Marcel Liu
marcel@licello.nl
06 – 12 12 38 16

contact

Volg Licello op
social media

    × Stuur me een WhatsApp-bericht!