Na het enthousiaste ontvangst van de 3 racefietsen van Licello kleurige fietsframes heeft Licello nu ook een kleurig CX cyclocross frameset op de markt gebracht: het Talent. Steeds meer wielrenners verruilen hun racefiets na het wegseizoen voor een veldritfiets. Net als de andere supermodellen van Licello is het Talent een kleurrijk, met de hand gespoten frameset van carbon.

Licello’s Talent komt pas echt in vorm op onverharde ondergrond, door bossen en over weilanden. Het Talent druipt er van af bij regen en modder. Daarnaast geniet het volop van hindernissen. Geen trede is te hoog, geen brug is te ver en geen balk ligt in de weg. Niets is te gek. Dat is het Licello Talent met zijn eigenzinnige identiteit en kleur.

Licello, een start-up van nog geen jaar oud, heeft met de ontwikkeling van het Talent momenteel 4 framesets te koop die (in overleg over onderdelen) ook compleet opgebouwd kunnen worden: 3 race (waaronder een dames- en een aero-model) en 1 cyclocross.

Oprichter Marcel Liu is al ruim 35 jaar actief met fietsen, van BMX tot downhillen tot wielrennen. Het is zijn licellosofie om meer kleur te geven aan Nederland Fietsland. Want het hoeft allemaal niet zo voorzichtig, met een stipje rood en een streepje celeste. Kijk verder dan je stuurpen lang is!

Meer weten over Licello kleurige fietsframes? Bel Marcel Liu (06-12123816), mail (beuker@licello.nl) of bezoek ons online (www.licello.nl) of offline op afspraak in ‘s-Hertogenbosch. Voor (hi-res) beeldmateriaal stuur je een mail naar jorien@licello.nl.

Beuker voor beukers, uit passie geboren

Talent CX cyclocross veldrijden

Categories:

Comments are closed

× Stuur me een WhatsApp-bericht!