Bike Motion 2015

Kijk verder dan je stuurpen lang is!

Licello wil niet het wiel nog eens uitvinden. Want het wiel is rond en het rolt. Maar bij Licello gaat het in het bijzonder om kleurrijke racefietsen. Drie kleurige framesets zijn met de hand ontworpen en gespoten in Noord-Brabant, die via België in Azië geproduceerd zijn. En er is scherp oog voor kwaliteit en prijs. Want de mooie, lichtgewicht carbon monocoque framesets worden direct aan de consument verkocht. Mét tijd voor meten, koffie en fietsverhalen uitwisselen.

Licello’s supermodellen zijn de Belofte (voor fietschicks, omdat Licello gelooft in vrouwenwielrennen op ieder niveau), de Kampioen en de Vedette. Ze zijn ontworpen om de wielrenner op de eerste plaats een high-end race gevoel te geven, maar ook om de fietser kleurrijk, sierlijk en sneller voor de dag te laten komen. Naast deze framesets levert Licello ook compleet gemonteerde racefietsen: in overleg met de klant worden zorgvuldig onderdelen gekozen en opgebouwd. De werkwijze van Licello kleurige fietsframes is dan ook samen te vatten in de 4 B’s: bekijken, bespreken, bepalen en betasten.

Naast eigen racefietsframes brengt Licello ook meer kleur op de weg met blitse wielerkledij en volgen in het najaar bovendien een cyclo-cross frameset en een 29’er MTB. Oprichter Marcel Liu is al ruim 30 jaar actief met fietsen, van BMX tot downhillen tot wielrennen. Het is zijn licellosofie om meer kleur te geven aan Nederland Fietsland. Want het hoeft allemaal niet zo voorzichtig, met een stipje rood en een streepje celeste. Kijk verder dan je stuurpen lang is!

Licello ontmoet je graag tijdens Bike Motion van 16-19 oktober in de Utrechtse Jaarbeurs (stand 09.A056). Ook op andere dagen maken we graag tijd voor je. Bel (06-12123816), mail (beuker@licello.nl) of bezoek ons online of offline op afspraak in ‘s-Hertogenbosch.

Beuker voor beukers, uit passie geboren

Header-Bike-Motion-2015

 

Categories:

Comments are closed

× Stuur me een WhatsApp-bericht!