Mountainbike frameset

Een mountainbike kan iets zijn waar je erg trots op bent. Zeker als deze er heel mooi uitziet. Een vet uniek design geeft een mountainbike nog net wat extra uitstraling. Hoe leuk is het om complimenten te krijgen over jouw mountainbike. Naast dat hij natuurlijk goed moet rijden is het altijd leuk om alles uit de kast te halen of de hele ervaring top te maken. Zo kan je bij mij jouw eigen mountainbike frameset ontwerpen en laten maken. Ook heb ik een groot assortiment aan racefiets accessoires Zo kan je niet alleen top presteren tijdens het sporten, maar er ook nog eens geweldig uitzien terwijl je het doet. Heb jij dus zelf wel een idee hoe jij jouw mountainbike frameset zou kunnen pimpen? Wacht niet langer en ga gelijk aan de slag. Ik help jou graag bij het creëren van de perfecte mountainbike. Ga dus eens rustig brainstormen over wat jij nu op jouw mountainbike frameset zou willen hebben staan. 

Mountainbike frameset

Maak bij ons je dagje fietsen compleet

Een dag mountainbiken kan een heerlijke dag worden. Je moet dan wel de juiste spullen hebben hiervoor en natuurlijk de motivatie om even echt alles te geven. Het is niet enkel een fiets opstappen en gaan. Nee je moet voorbereid zijn. Je hebt een goede passende helm nodig, zodat je geen erge schade kan oplopen indien je valt. Je moet zelfs nadenken over de sokken die je aantrekt. Het is erg belangrijk dat je weet wat je draagt en waarom. Sokken die blijven afzakken zijn natuurlijk geen goede optie. Zo kun je op de website onder andere ook sokken kopen. De sokken die ik verkoop blijven goed zitten en zorgen niet voor hindering tijdens het fietsen. Handschoenen zijn ook handig om te hebben en deze kan je ook vinden op mijn webshop. Heb je vragen over producten dan kan je altijd contact met mij opnemen. Je kan mij mailen of bellen. Ik probeer jou zo snel mogelijk te helpen, omdat ik het erg belangrijk vind dat iedereen leuk maar veilig kan fietsen. Het is zonde om onnodige schade op te lopen als dit voorkomen had kunnen worden. Om deze reden sta ik altijd voor jou klaar en help ik graag waar dit mogelijk is.

Zelf je mountainbike frameset ontwerpen?

Hoe gaaf is het om rond te rijden op een mountainbike met een eigen ontworpen mountainbike frameset? Bij mij kan je deze droom werkelijkheid laten worden. Samen kunnen wij in overleg gaan om te kijken wat jouw wensen zijn en wat er allemaal mogelijk is. Er is heel veel mogelijk, dus wees vooral niet bang om contact met mij op te nemen. Wacht dus niet langer en stuur mij een appje! En wie weet rijd jij binnenkort rond op een door jou ontworpen mountainbike frameset.

 

Uitblinker frame
Belofte frameset
× Stuur me een WhatsApp-bericht!